avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs hotarare judecatoreasca

Buna ziua.
Fostul meu angajator m-a dat in judecata pentru plata unor facturi neincasate de la diversi clienti, facturi care au fost emise de mine in perioada cat am lucrat la el. Tribunalul a admis cererea si ma obliga sa platesc despagubiri. Hotararea este definitiva si executorie, cu drept de recurs. Intrebarea mea este: in baza carui sau caror legi sau articole de lege pot face acest recurs?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:49, 9 Noiembrie 2009
Angajati-va un avocat.Numai vazand actele de la dosar si hotararea instantei de fond se pot face motivele de recurs.Situatia nu e deloc simpla, deoarece hotararea este executorie.
problema este ca nu imi permit sa-mi angajez un avocat.
reveniti cu mai multe detalii ... ce a-ti facturat, in ce baza? care erau atributiile dvs prevazute in fisa de post?
Am piedut un procespt ca n-am avut avocat.
Gasiti un avocat specializat si care accpta plata in transe
La dvs. este o problema care trebuie rezolvata.

Pentru inceput puteti consulta un avocat caruia sa-i detaliati speta dvs. si onorariul pentru o consultatie nu inseamna procesul in sine.

Bani oricum trebuie sa dati, numai ca aveti grija la termenul pentru recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmele de recuperari debite alexandra.dinica alexandra.dinica Am o datorie catre un furnizor de telefonie mobila, in valoare de 300 ron, dosarul cu datoria a fost vandut la firma de recuperari si acum s-au aplicat ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii hogasisabel hogasisabel As vrea sa va intreb daca poate fi admisa urmatoare actiune in pretentii: in ruma unei condamnari penale, unchiul meu a fost obligat sa plateasca despagubiri ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, In cadrul unei actiuni civile indreptate impotriva unui abuz exercitat de un executor judecatoresc, am fost reprezentat atat pe fond cat si in ... (vezi toată discuția)