avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale de atac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale de atac?

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce cale de atac mai pot folosi impotriva unei sentinte irevocabile pronuntata de Curtea de Apel?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 14:03, 9 Noiembrie 2009
Raspunsul este in intrebare - NU exista cale de atac este irevocabila.
Puteti sa incercati daca aveti motive o contestatie in anulare, dar cu precizarea ca aveti nevoie de avocat
multumesc pentru raspuns...de ce am nevoie de avocat?
Teoretic,o hotarare irevocabila poate fi atacata cu contestatie in anulare sau revizuire.
Practic, (daca nu doriti sa declarati cai de atac doar de-amorul artei) trebuiesc observate motivele (putine) si conditiile de admisibilitate ale acestor cai extraordinare de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Daca decizia de la curtea de apel e irevocabila mai pot face ceva? maryl_328 maryl_328 Am avut proces civil cu Petrom pentru acordarea contravalorii cotei de gaze,am castigat la tribunal, dupa care Petrom a facut recurs la Curtea de Apel. Avocata ... (vezi toată discuția)