avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deductibilitate / plati PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deductibilitate / plati PFA

Pentru un PFA, care are un contrat de comodat pentru sediul fiscal cu o cota de 25% din cladire, cum se trec in Registru de incasari si plati cheltuielile aferente utilitatilor tinand cont de deductibilitatea partiala de 25 %?Daca plateste prin virament bancar din contul personal pentru utiulitati, mai sunt deductibile cheltuielile si cum se trec in Registru de Incasari si plati ?

multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 09:17, 17 Noiembrie 2009
Pe facturile de utilitati ale proprietarului spatiului , aferente sediului fiscal, atasate ca si copie xerox aplicati procentul de 25 % pe care le inregistrati ca si cheltuiala pe coloana plati . Trebuie a achita cheltuielile PFA-ului din contul societatii nu din contul personal, puteti face transfer bancar initial si apoi efectuati platile, pentru a evita oricare probleme cu fiscul , in ultima perioada au devenit extrem de scrupulosi cu micile amanunte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)