avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana disparuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana disparuta

De 5 zile sotia mea a disparut de acasa, sufera de psihoza polimorfa.
Are telefonul la ea, se poate cumva localiza tel,astfel incat sa poata fi gasita?
Politia nu poate face nimic in privinta asta,
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
Thiodolf, utilizator
Cel mai recent răspuns: Thiodolf , utilizator 16:34, 6 Septembrie 2018
Ati anuntat politia pana in prezent?
Telefonul poate fi localizat chiar daca este inchis in baza acordului dat de un procuror sau judecator si a numarului IMEI (se afla pe cutia telefonului, daca o mai aveti.)
In lipsa nr IMEI este dificil de localizat telefonul sau chiar imposibil, trebuie cautata prin metode specifice politiei.
Multumesc pt raspuns, Am anuntat politia si este deja cautata, dar mult mai simplu ar fi prin localizarea telefonului, dar de la politie mi-au spus ca pentru asa ceva , procurorii nu dau acordul.
Ce legi sunt in tara asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt telefon cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua! Acum doua zile mi-a fost furat telefonul de la serviciu,locatia nu era prevazuta cu camere video!Era un telefon inteligent care avea si date ... (vezi toată discuția)
Telefon furat-camere video neez11 neez11 Acum 6 zile (07.02.2015) in timp ce ma aflam in mall-ul Afi Palace, in magazinul Stradivarius o femeie m-a impins sub pretextul ca m-a dat intr-o parte si mi-a ... (vezi toată discuția)
Gasire telefon furat iphone 6 prin cod imei romanafarcas romanafarcas Buna Seara! Mi a fost furat telefonul mobil azi.am dat decalratie la politie. Vroiam sa stiu daca se poate identifica telefonul prin intermediul unui cod IMEI ... (vezi toată discuția)