am o intrebare legata de contractele civile de prestari servicii. On ONG pentru a plati vorbitori la un seminar trebuie sa incheie cu ei contracte civile de prestari servicii din cate am inteles. Intrebarea mea ar fi daca din suma respectiva trebuie sa le retinem si contributiile pentru casa de pensii, asigurari de sanatate si asigurari sociale, plus impozitul de 16%? Sau doar impozitul?
Mersi!
Cristina
buna, in primul rand mersi mony pentru informatie. si acum din nou am intrebari legate de contracte civile de prestari servicii: ce se intampla daca persoana care vrei sa-ti presteze un serviciu de instruire pentru cateva zile vine din alta tara? E clar ca trebuie tradus contractul. Ce fac daca este Persoana fizica autorizata in tzara respectiva? si ce fac in cazul in care este doar persoana fizica in tzara respectiva? Daca stiti un loc unde gasesc modele de contracte de genul asta va rog sa ma anuntati. Mersi!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contract de colaborare
geo26
Buna seara! As vrea sa stiu daca se poate incheia un contract de colaborare ( exemplu: pentru serviciile unui sofer, sau angajarea unei bone) intre o persoana ... (vezi toată discuția)