avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim - pentru o firma pentru care s-a inceput ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim - pentru o firma pentru care s-a inceput procedura de lichidare

BUNA ZIUA,
este vorba de o firma ,(micro) cu un singur salariat care este in concediu de ingrijire copil .intre timp firma a inceput procedurile de lichidare ,s-a primit prima hotarire de de judecata de la tribunal , prin care se aproba procedura de lichidare ; acum vine inrebarea : cu aceasta hotarire pot face decizia de incetare a CIM pentru salariatul care se afla in concediu de ingrijire copil , cu care sa merg la ITM?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MihaelaBog , utilizator 14:53, 18 Noiembrie 2009
Buna ziua,
Dar care va fi situatia angajatului?
El va putea beneficia in continuare de concediul de maternitate, timp de 2 ani, numai ca dupa aceea va trebui sa isi caute un serviciu nou?
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pentru un salariat aflat in concediu ingrijire copil-societate in curs de dizolvare nep nep buna ziua este vorba de o firma (micro)care are un singur salariat ,si acesta aflat in concediu de ingrijire copil .Firma intre timp a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Faliment & incetare cim NEW_GUEST NEW_GUEST Buna seara tuturor! Am urmatoarea problema: de curand mi-a incetat concediul de ingrijire copil; in timpul acestui concediu al meu firma cu care am avut CIM a ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la lucru dupa concediu crestere copil freenicos freenicos Am o salariata careia i-a expirat concediul ptr crestere copil in iulie...nici n-o cunosc personal...nu am nr telefon...Intrebarea e ce fac cu contractul ei de ... (vezi toată discuția)