avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare casa

Buna dimineata.
Va deranjez cu doua intrebari.
1. Daca pot cumpara o casa cu terenul aferent la tara cu acte la notar si in ce conditii.
2. Daca actele se fac la orce notar din tara sau numai la notarul care apartine de zona in care se afla casa respectiva.
Multumesc anticipat.
O zi buna in continuare.
Gigi.
Cel mai recent răspuns: Edmigio , utilizator 13:58, 7 Septembrie 2018
1. Oricine are dreptul sa cumpere orice imobil in conditiile in care este de acord cu pretul cerut de vanzator, are fonduri suficiente iar actele de proprietate sunt in regula din punct de vedere juridic (imobilul are cadastru si este intabulat, nu exista sarcini, datorii, etc.)
2. Actele se pot face la orice notar.
Multumesc foarte mult pentru promtitudine.
O zi buna in continuare.
Gigi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare cumparare - cum ma pot proteja cel mai bine ? alexdory alexdory Doresc sa semnez un antecontract pentru o casa . Prominentul vanzator nu imi inspira nici o incredere si as vrea sa inchei antecontractul cat mai acoperit ... (vezi toată discuția)
Vinzare teren agricol bonitza bonitza Buna ziua, Am un teren agricol de 0.5 Ha - pasune. Am fost contactata de o persoana fizica ca vrea sa cumpere acest teren. Acesta a cumparat mai multe parcele ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare apartament zamfircristi zamfircristi Cu respect , o persoana fizica doreste sa_mi vanda un imobil cu pretul de 20 000 euro, in rate , este de acord sa facem contractul de ... (vezi toată discuția)