Buna ziua.
Vecinul meu si-a montat unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat, pe peretele lateral al balconului lui, dar in fata peretelui meu. Distanta fata de geamul meu este de sub 0,5 metri.
Practic, daca eu vreau sa-mi montez unitatea exterioara pe peretele meu in partea dreapta, nu pot din cauza aparatului sau.
Dar cel mai tare o sa ma deranjeze zgomotul, aparatul fiind montat perpendicular pe peretele meu si cu fata catre geamul meu.
I-am spus, inca de la inceputul lucrarii de montare, sa nu il monteze acolo, dar a refuzat orice dialog.
Chiar si instalatorii i-au recomandat initial sa monteze aparatul pe peretele din fata al balconului, asa cum era normal, dar a refuzat.
Ce pot face?
Notificati oficial vecinul cu obligatia respectarii dispozitiilor legale privitoare la instalare unitate exterioara aer conditionat-sub sanctiunea obligarii la plata a chetuielilor aferente solutionarii in instanta
Aer conditionat
alynus
buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema....mi-am cumparat aer conditionat....am inteles ca am veoie pe langa multe acte si de acordul vecinilor. Ce ... (vezi toată discuția)