avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Despre facilitățile oferite de Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Despre facilitățile oferite de Avocatnet.ro

Buna ziua
Doresc sa primesc pe adresa mea de e-mail comunicata la deschiderea contului ,o sinteza a discutiilor din forum,conform optiunii exprimate din cuprinsul newsletter.
Sper ca de aceasta data sa pot beneficia de facilitatiile oferite de Avocatnet.ro.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 14:53, 7 Septembrie 2018
Bună ziua,

Faceți click pe săgeata care e lângă numele dvs. de utilizator, se va deschide o listă în care este și Newsletter (penultima opțiune).
Click, și veți vedea mai multe alerte. Dumneavoastră apăsați pe ABONARE unde scrie FORUM. DISCUȚII DE URMĂRIT.

Mulțumim pentru interes, o zi frumoasă!
Manuela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alerta mail LilaT LilaT Buna ziua, Cum pot primi in mail atentionari privind materialele Avocatnet? Multumesc L.Trofin (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)