avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHEMARE IN JUDECATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHEMARE IN JUDECATA

Va rog frumos sa imi spuneti daca pot chema in judecata primaria , alaturi de un parat persoana fizica deoarece : persoana fizica a edificat o lucrare de constructie neautorizata . Ulterior eu mi-am dat seama de acest fapt , primaria l-a instiintat pe cel ce a edificat lucarea sa intre in legalitate , acesta nu s-a conformat . Primaria nu are nici o vina pentru faptul ca nu s-a sesizat asupra faptului ca se construiese fara autorizatie ? Lucrarea se afla pe terenul meu .
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 17:36, 10 Septembrie 2018
Buna ziua,
Chemati-o alaturi de cel ce a edificat constructia dar si alaturi de Serviciul Control Disciplină în Construcţii
Pot cere despagubiri morale ??
Pentru ai chema in instanta pe langa alt parat ( pe primar si cel de la disciplina in constructii ), trebuie sa fac alta cerere inainte de primul termen sau pot face verbal in instanta la prima infatisare ?
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
ContSters382135, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare constructie ilegala pvstefanes pvstefanes Am sesizat per email la ISC de 2 ori, executarea de modificari fara autorizatie la structura imobilului in care locuiesc. Deoarece nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Amenda legea 50/1991 constructii raducris77 raducris77 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta contestarii unei amenzi la regimul constructiilor. Speta e urmatoarea: in anul 2008 am construit un ... (vezi toată discuția)
Tranzactia nefinalizata duce la anularea acesteia? LAURA4628 LAURA4628 In urma unei tranzactii notariale , un vecin a vandut 144mp teren pe care s-a obligat sa edifice un drum pietruit cu trepte si o conduct de apa , in schimbul ... (vezi toată discuția)