avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua daca depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului mai pot da in judecata angajatorul pentru neplata concediului pre si postnatal?Sau odata cu depunerea dosarului e ca si cum as recunoaste ca am primit banii?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dany1803 , utilizator 14:03, 8 Septembrie 2018
Puteti actiona in judecata angajatorul pentru neplata concediului de maternitate. Nu are legatura depunerea dosarului CCC cu aceasta.
Chiar daca depun decizia de suspendare a contractului de munca si adeverinta completata de ei cu perioada in care se presupune ca am primit banii pe prenatal?Vreau sa fiu sigura ca dupa depunerea dosarului voi putea actiona in instanta
Nu mai reiau răspunsul la întrebarea dvs., deoarece nu poate fi altul decât cel de sus.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediului prenatal/postnatal. nashiku nashiku buna ziua , Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastra.Sotia mea este in ultima luna de postnatal iar angajatorul nu i-a platit niciun ... (vezi toată discuția)
Daca depun dosarul pt indemnizatie copil, pot sa-i mai dau in judecata ca nu mi-a platit prenatalul si postnatalul? alinadaca alinadaca Buna ziua, Am lucrat la o firma care dupa ce am intrat in concediu prenatal nu mai mi-a dat banii (care dupa care stiu ii recupereaza de la stat); vreau sa-i ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)