avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu militar efectuat la Canalul Dunare Marea Neagra
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu militar efectuat la Canalul Dunare Marea Neagra

Buna ziua.Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.In perioada 13 ianuarie 1981_ 28 lulie 1982 am efectuat stagi militar la Canalul Dunare Marea Neagra.Unde trebuie sa apelez pentru eliberarea unei adeverinte pentru vechime si grupa de munca.Am apelat la Centru Militar dar ei mi-au dat doar ca am efectuat stagiul militar in acea perioada aceasta imi reiese si din livretul militar
Cel mai recent răspuns: Traianut , utilizator 08:58, 10 Septembrie 2018
Multumesc mult.O zi buna.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca stiti unitatea militara puteti intreba la Centrul militar sau la MApN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu militar colispetre07@gmail.com colispetre07@gmail.com La data de 10.08.1989, dupa terminarea liceului, m-am angajat in Santierul naval Mangalia. La data de 21.09.1989 am fost incorporat conf. art. 72 din Codul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Aplicare coeficient spor vechime luând in considerare studiile superioare si serviciul militar pt pensie limita de virsta 1dragon6 1dragon6 Am urmat la zi institutul politehnic Bucuresti intre 1977 si 1982 (cinci ani ingineri zi), si la un an dupa ce am inceput sa lucrez am efectuat stagiul militar ... (vezi toată discuția)