Ma confrunt cu urmatoarele probleme :
1. in perioada 2004-2006 soc. la care lucrez eu acum , a avut o contabila ..sa ii spunem dezordonata ... prin urmare imi lipsesc state de plata cu stampila ITM-ului , statele banuiesc ca au fost depuse pentru ca declaratiile au fost toate depuse ... mi-ar parea ciudat ca sa fi dus doar declaratiile . Problema se pune ca aici in Bucuresti cand se inchide un carnet de munca chiar dc e completat ...observ ca mi se cere sa aduc state din anii precedenti ... ce pot eu face ? ma intereseaza si legea care are in vedere amenziile pt nedepunerea statelor sau pierderea lor ...
2. in martie 2009 trebuia o d-na sa reinceapa activitatea dupa concediu de 2 ani , persoana a depus cerere pt concediu fara plata si apoi a fost si incetat contractul de munca ...problema a aparut cand am ajuns eu sa ii iau carnetul de munca si mi s-a spus ca nu a fost depusa decizie de reluare a activitatii, acest lucru fiind si adevarat . As dori sa stiu ca si la state ce amenda este pt nedepunerea deciziilor la timp .
Va multumesc anticipat !
p.s. daca aveti si alte pareri ce pot face sunt f disponibila sa le citesc :)
La ITM Iasi, statele de plata se depun cu o adresa de inaintare la care se ataseaza si un stat de plata semnat de catre toti salariatii, si bineanteles cu stampila unitatii, dupa care primesti numar de inregistrare de la itm pe adresa de inaintare.
De aceea am crezut ca si in Bucuresti este la fel.
Scuze daca am intervenit in necunostinta de cauza!
O seara placuta!
Vorba aceea a romanului....."cate bordee, atatea obicee" ...... raman in continuare la parerea ca daca va cautati toate neregulile si va duceti cu ele la pachet la ITM, aveti sanse sa scapati doar cu un avertisment.
Daca ma gandesc bine, cred ca o solutie ar fi ca dupa ce aveti toate lucrurile puse la punct si ati identificat toate neregulile din istorie, sa chemati chiar dumneavoastra (angajatorul) un control de la ITM.