Cum pot scapa de un executor judecatoresc- care afirma ca m a judecat, desi eu habar nu am, si pe fondul unei datorii bancare, am acum de platit cu 100%mai mult, plus cheltuieli de judecata. De ce nu m a chemat in instanta, sa mi spun parerea, sa atac sau nu-ceea ce invoca el. Am contul Bcr proprit din cauza lui. Nu pot munci legal pentru ca pe revisal ma gaseste si face adresa de proprire la firma. Mereu firmele ma "expulzeaza" . Consider ca prin aceasta mi se ingradeste dreptul la munca. Am pensie alimentara de platit si salariul nu este decat cel minim pe economie. Ce facem Domnilor???? Fugim din tara toti, sau exista solutii la asta?
In masura in care nu v-a fost comunicata somatia si titlul executoriu, executarea silita este nelegala si poate fi anulata in instanta.
Insa, trebuia formulata contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care ati aflat de poprire, sau in termen de 15 zile de la data la care v-a fost comunicat orice act de executare.
Executorul judecatoresc pe baza cererii de executare silita, depusa de debitor, banca in cazul dumneavoastra, solicita instantei de judecata incuviintarea executarii care e fara citare. Insa, dumneavoastra puteti formula contestatie la executare cand aflati de primul act de executare.
Faptul ca nu ati solicitat ajutor unui av atunci cand se mai putea face ceva nu va este imputabil decat dvs.Multi justitiabili neglijeaza aceste probleme si se trezesc prea tarziu.Mergeti la un av pt a vedea daca mai exista variante
Eu am dat ieri pur si simplu un search pe google ...am introdus numele meu....si hop!!!
Eu nu cosider ca am luat bani de la jegosul ala care ma freaca cu amenintari de genul...propriri si alte chestii, a facut o corect. Asa pot da si eu in judecata pe cineva si sa expun varii motive pentru care nu vrea sz mi restituie nush ce suma. Ala nestiind despre asta, nu se prezinta sifireste va fi anchetat sau mai stiu eu ce , pe o mare vrajeala.
Raspunsul adesea este in perimetrul unor legi, insa eate inadmisibil sa judeci pe cineva in lipsa, dar mai cu seama in necunostinta de cauza.
Mi se pare absurd , si o obstructionare a putintei persoaneai, de a avea o viatza normala. Impiedicandu se iata, de aceste probleme.
Stau cu conturi deschise in alte tari, si platesc bsni buni pe tranzactii pentru ca tara asta e plina de tampiti. Eu cel mai mare...si asta pt ca accept sa mai stau aici.
Lamentabil, Domnilor!
Poprire salariu
Diane*
Bună ziua! În urmă cu 8-9, am fost proprietara unui autoturism, pe care nu l-am folosit eu, pe vremea aceea fiind minoră. În urma utilizării ... (vezi toată discuția)