avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot online custodia coplilului (Sunt tata)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot online custodia coplilului (Sunt tata)

Buna ziua ,
Caut ajutor in privinta unei probleme cu care ma confrunt,.
Ideea e in felul urmator , eu si sotia avem o fetita de 5 ani, de 2 ani ne am separat (Nu legal) fetita locuieste cu sotia si parintii ei in Spania , eu locuiesc in Anglia . In urma vizitelor mele in Spania am constantat ca sotia are o mare problema cu droguri (fapt care in pot demonstra) nu are un loc de munca stabil iar de cresterea copilului se ocupa bunicii ei cu care sotia mea nu se afla in relatii bune (numeroase certuri si scandaluri+amenintari cu denuntul la politie din cauza consumului de droguri)
O sa intentez divortul in scurt timp am exista vro sansa privind legea din romania sa-mi pot lua fetita sa locuiasca cu mine in Anglia , initial am crezut ca este mai bine pentru ea sa fie langa mama avand varsta de 3 ani in momentul separarii dar se pare ca situatia se inrautateste pe zi ce trece
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
DanielIonita, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:14, 10 Septembrie 2018
Buna dimineata,
online nu se poate obtine custodia minorului. Va trebui sa angajati un avoct cre s va reprezinte interesele in instanta, atat cu privire la divort cat si cu privire la minor.
Buna dimineata,
Multumesc pentru raspuns, nu caut sa obtin custodia online , caut doar cateva pareri sa stiu daca are rost sa intentez divortul sau nu , ce sanse as avea daca intentez divortul in romania sa obtin domiciliul copilului data fiind situatia descrisa mai sus.

CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA a scris:

Buna dimineata,
online nu se poate obtine custodia minorului. Va trebui sa angajati un avoct cre s va reprezinte interesele in instanta, atat cu privire la divort cat si cu privire la minor.

Pareri ati aflat dar situatiile sunt foarte diferite in functie de mai multe lucruri.
Cum ati pus problema va veti judeca in Spania.

Cred ca la bani o sa va coste cam la fel un proces in Spania avand in vedere cate ar avea de facut avocatul roman si de cata sansa ati avea nevoie sa va judecati in Romania.
In Anglia e exclus sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Divort almawap almawap sunt casatorit de un an si jumatate din care a rezultat o fetita. La 7 luni cand avea fetita, sotia s-a gandit ca trebuie neaparat sa plece in strainatate ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor și relații extraconjugale dani_daniel dani_daniel Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri ... (vezi toată discuția)