avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare part time

Bună ziua!
Daca vreau sa angajez o persoana cu cim part time si persoana respectivă mai are si un pfa plătesc impozitele pe venit pt brut sau pt minim pe economie? Si trebuie ceva adeverință sau ceva act din care sa reiasă venitul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 9 Septembrie 2018
Se calculeaza CAS si CASS la valoarea salariului minim brut garantat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat Benafflek Benafflek Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care voi fi angajat part-time la stat si eu am deja un PFA activ la care platesc doar impozitul pe venit si pe care vreau ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)