avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca

Daca am concediu medical de la medicu de familie si sefa nu vrea sami elibereze adeverinta de salar ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 10 Septembrie 2018
Puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare carnet de munca de catre inspector diablo diablo Buna seara, am lucrat la o firma cu sediui social in Irlanda si cu puncutul de lucru in Romania. CIM-ul l-am avut inregistrat la ITM Bucuresti. Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Gravida cu probleme la munca Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua, suntinsarcinata in 9 saptamani si am anuntat si la serviciu. de cand am anuntat totul a devenit calvar. mentionez ca am niste probleme de mentinere ... (vezi toată discuția)
Ce aș putea face în cazul în care am nevoie de concediu medical dar patronul refuză să-mi acorde o adeverință? Semiluna96 Semiluna96 Bună seara! Ce aș putea face în cazul în care am nevoie de concediu medical, iar patronul refuză să-mi acorde o adeverință? Mulțumesc! (vezi toată discuția)