avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Motivare hotarare
Discuție deschisă în Executare silită

Motivare hotarare

Buna seara, cat dureaza motivarea unei hotarari pe un proces civil? Exista un termen maxim? Si daca dupa hotarare poate sa mai dureze punerea in executare silita sau se face imediat? Se poate intarzia si din cauza vacantei judecatoresti? Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:22, 10 Septembrie 2018
Buna seara,
Legal 30 de zile, praxtica cateva luni in functie de incarcarea instantei.
Da se intarzie din cauza vacantei.
Va multumesc! Si se poate pune imediat in exectare sau poate sa mai dureze si dupa aceea? O seara buna!
Buna seara,
Daca este cu o cale de atac atunci fie dupa ce expira termenul de atac se poate legaliza si pune in executare, fie dupa judecarea caii de atac si motivarea aceleia, daca nu este cu cale de atac atunci se legalizeaza si se pune in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nicusor75 nicusor75 in cat timp se legalizeaza hotararea judecatoreasca de la pronuntare (vezi toată discuția)
Urgent - sulta mina89 mina89 Dupa judecarea unei succesiuni - iesire din indiviziune am acceptat sulta in schimbul parti ce mi se cuvenea. Ce trebuie sa fac ca sa primesc sulta cat mai ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila pentru o revendicare imobiliara anyros anyros Buna ziua. Vin la dumneavoastra cu o intrebare legata de un proces castigat, printr-o decizie irevocabila, pentru un teren ocupat de vecini. Dosarul s-a ... (vezi toată discuția)