avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Destinația sumelor provenite din reciclare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Destinația sumelor provenite din reciclare

Buna ziua!
Am devenit Presedinte a Asociatiei de Proprietari si am constatat ca exista niste bani primiti pentru ceea ce reciclam. Avand in vedere ca avem restanta atat la salubritate (colectare gunoi menajer) cat si la curatenia pe bloc, as dori sa stiu daca am voie sa folosesc acei bani pentru plata acestor facturi restante.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
MetalOne, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 13:12, 10 Septembrie 2018
Se considera ca o factura este suportata din fondurile asociatiei doar daca nu a fost repartizata pe liste.
Orice sume de bani aveti la dispozitie, indiferent de unde provin, se folosesc pentru plata facturilor restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii asociatie de proprietari bureac62 bureac62 La Asociatia de proprietari sunt platiti din banii acestora presedintele,administratorul,cenzorul,contabilul,mecanicul si femeile de serviciu.Pe lista de ... (vezi toată discuția)
Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)
e in regula daca firma de salubritate nu trimite factura lunara catre asociatia blocului ? androidu androidu Buna seara. Am cerut presedintelui de bloc sa mi arate factura de gunoi pe luna trecuta, asta dupa ce pretul la gunoi a fost modificat. Am sunat la firma de ... (vezi toată discuția)