avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Bună ziua! Lucrez ca agent de securitate. Proprietarul clădirii a venit cu o delegatie intrând în hala având dispoziție sa între dar sa nu filmeze. ȘEFUL meu ma obliga sa dau nota explicativa de ce i-am lăsat. Menționez ca mi-a cerut asta prin intermediul altei colege, este normal? Sunt obligata sa dau n. expl.? Ce se poate întâmpla dacă refuz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 10 Septembrie 2018
Puteti da... dar nota explicativa nu are caracterul unei cercetari disciplinare si in baza acesteia nu puteti fi sanctionat disciplinar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce culoare de pix sau stilou se semneaza condica de prezenta? Sunrunner Sunrunner Buna ziua! Din cate stiu eu, documentele se pot semna cu pix sau stilou de culoare albastra sau neagra. Dupa un conflict cu sefa mea, aceasta a observat ca ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara mihaela_1968 mihaela_1968 Daca in urma unui incendiu s-a facut o cercetare de catre colegii de la Protectia Muncii si s-au gasit persoanele vinovate (care au dat declaratii scrise), se ... (vezi toată discuția)
Discriminare la locul de munca? gabipotcovaru gabipotcovaru Am revenit in campul muncii dupa ce am castigat procesul cu firma (care ma concediase disciplinar). Cum am si banuit au reaparut probleme vechi.... Bineinteles ... (vezi toată discuția)