avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire - bun comun sau propriu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire - bun comun sau propriu?

In cazul in care s-a facut un antecontract pentru cumpararea unui apartament, iar eu sunt cea care a platit integral (dovada factura), dar forma finala a contractului a fost facuta in timpul casatoriei, deci este trecut si sotul, am sanse sa il evacuez dupa divort pentru lipsa titlului de proprietate?

Cel mai recent răspuns: criss198420 , utilizator 06:35, 11 Septembrie 2018
Buna seara si multumesc frumos pentru raspuns. In concluzie, avand in vedere antecontractul si plata integrala inaintea casatoriei, nu detine un titlu locativ, nu?
Cand s-a dobandit proprietatea?
Ati facut toata plata pe antecontract si apoi ati semnat contractul dupa casatorie?
Ar fi bine sa mergeti cu toate actele la avocat ca sa le analizeze.Problemele juridice se analizeaza cu actele in fata.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da, am facut toata plata pe antecontract si am semnat contractul finalizat dupa casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care ... alex201888 alex201888 Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune alin7 alin7 1.Se considera bun comun un teren daca a fost cumparat inainte de casatorie cu antecontract de vanzare cumparare incheiat la notariat cu pretul platit ... (vezi toată discuția)
Divort 72NYK 72NYK Buna, La terminarea unui divort, teoretic, fostii soti se despart. Fiecare se duce la locul unde s-a facut ancheta sociala? Ce faci in cazul in care unul nu ... (vezi toată discuția)