avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

In perioada intre terminarea celor 126 de zile de concediu de maternitate si data in care o sa depun dosarul de crestere a copilului as putea sa ma intorc la locul de munca? Ideea e ca nu am toate actele necesare depunerii dosarului. As putea sa revin la servici pentru 2 saptamani si abia apoi sa fac suspendarea contractului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 11 Septembrie 2018
Da, se poate asa ceva.
Multumesc de raspuns!
Imi puteti spune conform carei reglementari?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credeti ca trebuie sa existe reglementari in acest sens?

CCC este un drept si nu o bligatie a parintilor. Prin urmare, acestia decid cand vor dori sa beneficieze de acest drept pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani ,respectiv 3 aniin cazul copilului cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul ingrijire copil 0-2 ani estefy_stef estefy_stef Buna ziua!As vrea si eu niste lamuriri cu privire la concediul pentru ingrijirea copilului. Eu am nascut pe 5 sept si nu am beneficiat de concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului mirelaiordache mirelaiordache Buna ziua! Sunt medic rezident in ultimul an si in octombrie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca legislatia permite ca dupa perioada de concediu medical sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc alinadinca alinadinca buna ziua, as vrea sa stiu daca indemnizatia se plateste de la terminarea concediului postnatal sau de la data depunerii dosarului, a durat mai mult decat ma ... (vezi toată discuția)