avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare

sint cercetata penal pt o delapidare de 150000.am avut un control de la primarie, au constatat ca reg de casa nu rea intocmit de mai multe luni, au incarcat documentele in saci si le au du s la primarie, pt control.au incheiat un pv doar cu chitantierele, iar dupa o sapt m au chemat sa le ridic.cei de la primarie au constatat o delapidare de 200000.au trimis adresa la pol economica, s a dispus o expertiza contabila si s a constatat ca prejudiciul este de 145000.eu cred ca cei de la primarie au ravasit si pierdut din documentele care justificau platile facute de mine altfel nu se poate.acum sint acuzata de delapidare si risc sa fiu inchisa.ce ar tb sa fac?
credeti ca pot sa i dau in judecata pe cei de la primarie?am martori care pot confirma ca doc mi au fost ridicate si le au tinut mai multe zile la primarie.va multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
wwwww, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:45, 10 Noiembrie 2009
In primul rand sa va angajati avocat.
Va trebui sa va aparati dar fara avocat riscati sa va ingreunati situatia.

avocat Claudiu Lascoschi
Intrucat infractiunea de delapidare prezinta un pericol social ridicat , va recomand sa va organizati judicios apararea , in vederea aflarii adevarului .
Daca nu intelegeti in concret de ce sunteti invinuita nu va puteti apara corespunzator.
Nu vreau sa va indispun si sa va arat care este pedeapsa prevazuta de lege pentru o astfel de infractiune! In aceste conditii va trebuie un avocat priceput, care sa se "lupte" cu organele de cercetare penala; luati lucrurile din timp ca sa nu se agraveze pe parcurs... si sa va treziti cu avocat din oficiu;)!
Da, corect.Inca din faza de urmarire penala trebuie sa incepeti sa va aparati, nu sa asteptati sa va trimita in judecata si apoi sa va intrebe instanta de ce nu ati facut nu stiu ce aparare.
Ma refer la situatia in care va sustineti nevinovatia.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare mariam26 mariam26 Am fost administrator la un bloc din Bucuresti ~3 ani. Am tratat cu superficialitate intocmirea/completarea documentelor, drept pentru care am constatat si ... (vezi toată discuția)
Daca nu exista condamnare pt delapidare, se poate cere obligarea la plata? Florentina_A Florentina_A La data de 03.06.2005, in urma unui control efectuat la casieria unei societati, s-a constatat o lipsa in gestiune in valoare de 120.000 ron. De la ... (vezi toată discuția)
Abuz cristiursa cristiursa UNEI PERSOANE II SUNT RIDICATE /RIDICATE SILIT ANUMITE INSCRISURI CARE POT CONSTITUI MIJLOACE DE PROBA LA FINALUL CERCETARILOR DOVEDINDU-SE CA ACEASTA PRESOANA ... (vezi toată discuția)