avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Refuz eliberare diploma de bac pe motiv ca nu are tip
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Refuz eliberare diploma de bac pe motiv ca nu are tip

Salut, am promovat bacul acum in sesiunea august 2018.
In 1 septembrie s-au afisat rezultatele, nu am depus nici o contestatie.
Si de saptamana trecuta, de miercuri ma tot plimb sa imi scot dosarul si diploma de bac.
Ba nu au avut personal, ba dosaru inca nu l-au adus de la scoala unde am sustinut examenul.
Acuma este o singura persoana la secretariat si zice ca nu are timp sa imi faca diploma de bac sau o adeverinta avizata de inspectoart si ca nu sunt sanse sa imi faca pana se termina inscrierile la facultate(13 septembire)
Ce pot sa fac?
Se poate depune o plangere inspectorat?

PS. nu mi-a aparut categoria Invatamant cand am postat aceasta intrebare
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Wu4D, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:14, 11 Septembrie 2018
Buna ziua,
Adresati-va atat inspectoratului cat si instantei solicitand si daune de la persoana respectiva.
Formulati o plangere si la directorul liceului.
Toate scris cu numar de inregistrarea.
Daca nu vor sa le inregistreze trimise prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile elevului gsandra gsandra De un an de zile ma chinuiesc sa obtin eliberarea diplomei de bac . D-na secretara(a liceului unde am sustinut examenul de bac) a invocat diverse motive :ca ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Scoala care ia banii cu forta kuky666 kuky666 buna dimineata Am un prieten care merge la liceu la fara frecventa in clasa a XIII-a (ultimul an). Ieri a venit secretara in clasa si a spus ca este ... (vezi toată discuția)