avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REFUZ ELIBERARE TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REFUZ ELIBERARE TITLU DE PROPRIETATE

Buna ziua ! In urma unei succesiuni am obținut TITLUL DE MOȘTENITORII pentru un imobil si terenul aferent, am depus la primărie toate documentele si ulterior am fost anuntați sa depunem si o schița cadastrala la dosar . Am depus aceste documente si ni sa spus sa așteptam pentru a fi anuntați cand sa mergem pentru eliberarea Titlului de proprietate au trecut 3 ani si de fiecare data cand întrebam primăria ne spun sa așteptam . Ce putem face in aceasta situație ? Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Semiremorca , utilizator 18:04, 12 Septembrie 2018
Da, pentru intabularea la Cartea Funciară este necesară documentația cadastrala.
După ce obțineți încheierea de intabulare de la Cartea Funciară, o depuneti la Primărie.


raluk0207 a scris:

Da, pentru intabularea la Cartea Funciară este necesară documentația cadastrala.
După ce obțineți încheierea de intabulare de la Cartea Funciară, o depuneti la Primărie.

VA MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune alfa_71 alfa_71 Sunt unic mostenitor. Ultimul părinte (mama) a decedat in urma cu 2 luni. tatăl =acum 5ani . Nu am dezbătut niciun fel de succesiune. Gospodaria cu pricina ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare fara titlu de proprietate? andressa01 andressa01 Situatie concreta: in Mai 1948 strabunicii au cumparat un teren pe care au ridicat o casa de paianta; actul care dovedeste achizitia este o chitanta de vanzare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)