avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Eu am lucrat 2 ani din 2015 pana in 29 septembrie 2017. In martie 2018 m am angajat si urmeaza sa nasc in ianuarie 2019. Stiti daca beneficiez si eu de indemnizatie crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 12 Septembrie 2018
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de contract prenatal? Muta Muta Bună seara.Am o nelămurire.Sunt angajată de pe data de 24 septembrie 2018, și bebe trebuie să se nască în luna august 2019.Mentionez că am lucrat ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizație creștere copil Marga Dumitru Marga Dumitru Bună ziua! Am rugămintea sa ma lămuriți referitor la acordarea indemnizației pentru creșterea copilului. Sunt angajata din 29 ianuarie 2018 și am rămas ... (vezi toată discuția)