ynocentta a scris:
Cum au ajuns acei cetateni sa fie numiti membrii in comitetul executiv ?
Vă dați seama, că noi, proprietarii, n-aveam de unde să știm că președinta ilegalistă și cei doi așa-ziși membri ai Comitetului Executiv (din anii 2017-2018), nu aveau niciun act de proprietate al vreunui imobil din Condominiul nostru.
Am sesizat asta după ce am apelat la oficiul de Cadastru, știind că suntem în proces cu acești impostori care nu erau legal aleși în Adunările Generale anuale.
VOM CERE NULITATEA ABSOLUTĂ A ORICĂRUI ACT SEMNAT DE CEI 3 NE-PROPRIETARI ȘI NE-MEMBRI AI ASOCIAȚIEI NOASTRE DE ... PROPRIETARI (e suficientă titulatura asta, să vezi că numai proprietarii au voie să voteze și să candiceze). VOM CERE ÎN iNSTANȚĂ SĂ NE RETURNEZE ORICE INDEMNIZAȚIE PRIMITĂ DE LA NOI ÎN MOD ILEGAL ȘI ABUZIV.
Vedeți minunea descoperită de mine, după ce am făcut câteva investigații pe la cei 3 impostori care erau „șefii” noștri (dar n-aveau calitatea de membri și de proprietari), să văd prin vecini dacă aceștia erau și sunt proprietari ai vreunui imobil din Asociația noastră, să poată vota inclusiv în Comitetul Executiv.
Stupoare, nu era membru proprietar nici măcar un individ din cei 3 așa-ziși membri ai Comitetului Executiv, „aleși” total ilegal în Adunările Generale, și care se vor alege și cu un dosar penal, în solidar, deoarece au semnat în mod ilegal și fraudulos acte ale Asociației, fără a avea vreo calitate de membru proprietar în acea Asociație !
Vedeți un din deciziile ilegale ale acestor 3 impostori ne-proprietari, luate în ședința Comitetului Executiv din 21.04.2017, decizie care valida hotărârile Adunării Generale din 12.03.2016: [ link extern ]
Ce ziceți, nu este evident că se va câștiga lejer un proces prin care se va da sentința de Nulitate Absolută a acestor acte juridice total ilegal votate de către persoane care nu erau membre proprietare ale Asociației pe care o conduceau ilegal și abuziv ?