Bună ziua .Am o întrebare și citind pe internet am rămas confuza .Eu cu soțul meu dorim sa ne cumpărăm un apartament (abia ne-am căsătorit). Apartamentul va fi și pe numele lui și pe numele meu .Daca doamne ferește, s-ar întâmpla ceva cu mine sau cu soțul pe viitor (deces),soțul supraviețuitor ar avea în întregime apartamentul?Urmează să avem și un bebe .Vreau să facem niste acte sigure in așa fel încât să nu poată fi "atacat" din alte părți .Va mulțumesc!
Daca unul dintre soti decedeaza, bunurile ce raman in urma acestuia sunt mostenite de celalalt sot (1/4) si de copil/copii (3/4). Nu trebuie sa faceti nici un act, e suficient ca faceti un copil. :)
Daca unul dintre soti decedeaza, bunurile ce raman in urma acestuia sunt mostenite de celalalt sot (1/4) si de copil/copii (3/4). Nu trebuie sa faceti nici un act, e suficient ca faceti un copil. :)
Care ar fi cotele?
alyna_7
buna ziua!
din cate stiam...daca pe actul de proprietate al unui apartament sunt trecuti ambii soti, in cazul in care unul din cei doi decedeaza si mai au ... (vezi toată discuția)