Dna va c -am manipulează fostul soț dar asta e .Oricum.din punctul meu de vedere greșiți dar pana nu dati cu capul de prag nu va convingeti.Probabil o sa va plateasca o lună,doua-,apoi uita iar negociati,mai pierdeți câteva luni și tot așa.
Buna ziua! Din pacate, domnul avocat a avut dreptate! A dat pensie vreo 5 luni, banii din irma, dar mai avea de platit 390 lei. Dar, din pacate, vazand ca nu mai plateste banii in luna decembrie, l-am sunat si m-a anuntat ca nu mai are serviciu, m-a mintit ca s-au facut restructurari, i-am sunat patronul si mi-a zis ca nu s-au facut restructurari, dar angajatul a plecat de acolo. Am simtit ca patronul il acopera, ca m-a mintit ca nu mai lucreaza acolo de 4 ani, dar nu este adevarat! Anul acesta, in martie, instanta a solicitat veniturile de la locul de munca, unde am sunat eu si acestea au venit. Acum, eu nu stiu, daca mai lucreaza acolo cu carte sau nu, dar tatal si patronul lui mi-au zis sa il csut la Itm, sa vad ca nu mai figureaza ca angajat. Acum, ce sa fac? Daca merg la / executor, dar tatal chiar nu o mai fi salariat, nu il mai pot executa. Tatal a trimis doar 15p lei, pe luna decembrie. Ameninta ca nu mai da pensia, ca nu mai are venituri, sau ca va plati si el cat poate. Ce ma sfatuiti acum sa fac, va rog? Multumesc! E posibil sa lucreze la / aceeasi firma, dar fara carte de munca?
Tatal refuza sa imi spuna cum a ramas asa, dintr-o data, fara serviciu? Daca se / faceau restructurari, de ce nu il bagau in somaj?.... Nu ia nici somaj. Daca a fost dat afara de catre angajator, patronul de ce nu recunoaste asta?!.... Sunt mintita si nu stiu acum ce sa mai fac...:( Cum aflu adevarul si ce fac incontinuare?!....