avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... articolul 35 alin. 1-expertiza tehnica auto
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

articolul 35 alin. 1-expertiza tehnica auto

In urma nerespectarii de catre conducatorul auto a prevederilor articolului 35 alin.1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002, ce sanctiuni poate primi?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:24, 9 Noiembrie 2009
Sunteti sigur ca e vorba despre acest art.:
Art. 35. - (1) Participantii la trafic trebuie sa aiba un comportament care sa nu afecteze fluenta si siguranta circulatiei, sa nu puna in pericol viata sau integritatea corporala a persoanelor si sa nu aduca prejudicii proprietatii publice ori private.
Nu am gasit in Codul Rutier vreo sanctiune pentru nerespectarea art. 35 alin. (1).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate considera ca: art. 35. - participanții la ... zamfiradu zamfiradu Buna ziua, Se poate considera ca: Art. 35. - Participanții la trafic trebuie să aibă un comportament care să asigure fluența și siguranța ... (vezi toată discuția)
Abuz ? calex calex am si eu o intrebare? cand are voie politistul sa scoata pistolul din dotare ? stationam intr-o parcare a venit politia actele la control .. mi-au luat ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru trecerea prin loc nepermis florentinapodasca florentinapodasca Buna ziua, As dori sa stiu, va rog, daca se mai dau avertismente ptr. trecerea prin loc nepermis pentru ca eu am primit direct amenda si nu mi s-a parut ... (vezi toată discuția)