avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Invoire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Invoire la locul de munca

Buna ziua
Unde as putea gasi un model de cerere de invoire?

Multumesc
Oana
Cel mai recent răspuns: silana07@yahoo.com , utilizator 11:48, 14 Septembrie 2018
Domnule Director/Administrator

Subsemnatul ________________________ domiciliat in _____________________ avand functia de ____________, in cadrul societatii ___________, va rog sa binevoiti a ma invoi in data de __/___/_____ deoarece _________

Data ............................................. Semnatura ...............................
Va multumesc
Puteti va rog sa imi spuneti unde gasesc ceva informatii despre invoire?( se tine o evidenta a invoirilor, cat timp pe luna se pot acorda,etc)

Multumesc
In legislatie nu gasiti asa ceva.

Vedeti aceste link-uri :
[ link extern ]

[ link extern ]
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare carte de munca radu-adrian radu-adrian imi puteti trimite va rog o cerere tip pt eliberarea cartii de munca? (vezi toată discuția)
Cerere rlc.marinescu rlc.marinescu Buna ziua,am si eu o intrebare:\">cum se scrie o cerere in vederea acordarii celor 5 zile pentru casatorie.Va multumesc.Am si eu nevoie de un model. (vezi toată discuția)
Repunerea in functie din registrator in asistent medical raicudan raicudan Imi trebuie o decizie de repunere in functie de asistent medical si cum arata o decizie daca puteti sa imi trimiteti cum se scrie o decizie. (vezi toată discuția)