avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa ccc

Buna ziua, sunt in concediu crestere copil. Pot beneficia de somaj dupa terminarea concediului, avand in vedere ca inainte sa nasc am lucrat numai 3 luni in Romania si restul in UK?
Firma la care sunt angajata in prezent vrea sa restructureze postul.
Daca pot beneficia de somaj, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza acesta tinand cont ca in ultimele 24 luni am lucrat si in Romania si in UK.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 13 Septembrie 2018
Intrebati la AJOFM cum se calculeaza stagiul de cotizare si daca beneficiati de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului valeriuciolan valeriuciolan o prietena termina concediul pentru cresterea copilului si deja a aflat ca postul pe care lucra a fost desfiintat si va primi instiintare cu desfacerea ... (vezi toată discuția)
Sarcina si somajul GOLDANGEL GOLDANGEL sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care ... (vezi toată discuția)