avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raport de necropsie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raport de necropsie

Cum pot să intru în posesia unei copii a raportului de necropsie făcut soţiei decedate de INML şi ajuns probabil la Parchet ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:50, 13 Septembrie 2018
Este vorba de un dosar penal?furnizati mai multe amanunte.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
In functie de stadiul cercetarii penale, puteti solicita raportul de necropsie pentru a-l studia, Numai procurorul de caz poate dispune punerea unei copii a raportului INML la dispozitia dvs.
Daca le-a intrat in cap ca a fost sinucidere, cu greu ati mai putea schimba ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport medico-legal de necropsie foarte întârziat, motiv pentru care am probleme și cu un credit rămas după tata (decedat în octombrie 2017). cum ar trebui să procedez? IIrinaRoxana IIrinaRoxana Buna ziua! Tatăl meu a decedat în data de 29.10.2017...seara pe 28.10.2017 spunea ca ii e somn și e obosit și dimineața nu s.a mai trezit... La momentul ... (vezi toată discuția)
Raport medico-legal necropsic mary6 mary6 Buna seara. In urma unei ordonante a fost solicitat raportul de autopsie al decedatului x.,,moarte suspecta,care a fost autopsiat in regim de urgenta in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a cunoaste adevarul cristin_234 cristin_234 fiul meu a fost gasit spanzurat. s-a intocmit dosar penal iar raspunsul \"verbal\" dat de organele de ancheta a fost sinucidere. care este calea legala pt a ... (vezi toată discuția)