avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt asigurată?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt asigurată?

Am lucrat la un coafor .Patroana mi-a închis cartea de munca cand eram însărcinată în 6 luni, fără acordul meu .Am aflat de-abea cand am dus medicalul după ce am nascut spunându-mi că nu îl poate platii ca nu mai sunt salariata ei..
Am indemnizație.dar medicul de familie a zis ca nu sunt asigurată pentru ca nu am beneficiat de concediul medical 42 zile de la nașterea bebelusului.. Ce pot face?
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioana Pascaliu , utilizator 15:50, 16 Septembrie 2018
Buna seara. Cum ati anuntat patroana ca sunteti insarcinata, doar i ati spus sau in scris, cu adeverinta de la medic?
Buna seara. Cum ati anuntat patroana ca sunteti insarcinata, doar i ati spus sau in scris, cu adeverinta de la medic?
Buna dimineata ,Am putut sa lucrez pana in luna a 9 a neștiind ca a încetat contractul , nu am dus adeverința. de la medic.

Buna dimineata.Protectia muncii ( SSM) sau vizite la medicul de medicina munci ati facut? Medicul care va supraveghea sarcina stia ca sunteti angajata?
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Vizite la medicina muncii nu am făcut,iar medicul știa că sunt angajată.

Alte discuții în legătură

Insarcinata fara loc de munca Urmyshadow Urmyshadow Buna ziua. Ma aflu in urmatoare situatie: anul acesta in luna iulie mi-a incetat contractul de munca, datorita faptului ca societatea la care eram angajata a ... (vezi toată discuția)
Servicii medicale pentru o gravida fara venit danacrina danacrina Buna ziua, Sunt insarcinata in 7 saptamani si nu am un loc de munca . Ce drepturi am la serviciile medicale in aceasta perioada? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Asigurare medicala gabriella27 gabriella27 Buna ziua.Ma numesc Mititelu Gabriela si problema mea este urmatoarea:sunt insarcinata insa nu lucrez deci nu beneficiez de asigurarea medicala.M-am interesat ... (vezi toată discuția)