avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minori in grija bunicilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minori in grija bunicilor

Care este modalitatea legala prin care bunicii pot actiona juridic in cazul minorilor lasati in grija lor cand parintii sunt plecati la munca in strainatate { intocmirea dosarelor pentru bursa,bani de liceu,deschiderea unui cont bancar} ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:22, 14 Septembrie 2018
Trebuie să aveți o procură notarială.
Mergeți cu părinții la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil ruxandra-maria ruxandra-maria Daca eu si sotul plecam din tara lasand copilul in grija mamei, trebuie sa mergem la un notar sa o lasam in custodie? Mentionez faptul ca avem probleme cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi copii ramasi in grija bunicii ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua. Sora mea are 2 copii,a plecat la munca in strainatate , copii au ramas in grija bunicii, merg la scoala din satul in care locuieste bunica, nu are ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dacă după un divorț la notar în care la acel ... Pierre8 Pierre8 Bună seara! Dacă după un divorț la notar în care la acel moment am lăsat copilul la tata din considerente financiare, iar acum fata este f afectata de ... (vezi toată discuția)