In luna august 2009 am fost anuntat verbal ca trebuie sa parasesc echipa impreuna cu alti 3 colegi. Ni s-a sugerat sa luam concediu de odihna pana la indeplinirea formalitatilor. La intoarcerea din concediu ni s-a sugerat sa demisionam, lucru pe care l-am refuzat. Am luat concediu fara plata tot la sugestia conducerii. Dupa alte 3 saptamani nu am primit nici o decizie. Eu lucrez in vanzari si sunt platit cu comision din vanzari + salariu fix minim. Am mers la serviciu unde am constatat ca nu sunt lasat sa am contact cu clientii deci nu pot face vanzari. Ce pot face?
Faceti o adresa angajatorului in care solicitati sa vi se precizeze situatia in care dvs. va aflati,faptul ca revenind la serviciu vi se interzice sa va continuati activitatea .O trimiteti cu confirmare de primire si valoare declarata.
Urgent faceti sesizare la ITM si detaliati situatia dvs. si faptul ca in momentul de fata vi se interzice sa va desfasurati activitatea pe de o parte,iar pe de alta parte nu aveti o decizie de desfacere a contractului individual de munca,aceasta comunicanduvi-se telefonic.
Concediere abuziva
onicutza
buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)