avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare femei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare femei

Trebuie sa ies la pensie limita de varstra.Nascuta in 15.10.1957..eu nu vreau sa ies pana la 65 de ani...mi se poate desface contractul de munca ?
Am depus cerere ca vreau sa continui serviciul...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 14 Septembrie 2018
In acest caz, angajatorul va lua act de cererea dvs. si nu va putea constata incetarea de drept a c.i.m.
Si daca imi desface contractul, ce pot sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Contestați decizia de încetare și invocați prevederile deciziei CCR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare femei - cand are dreptul angajatorul sa imi inceteze contractul de munca? Bianca58 Bianca58 Sunt nascuta la 26.06.1958. In conditiile actualei legi am dreptul sa ma pensionez la 60 de ani si 1 luna, dar doresc sa continui pana la 63 de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata Centrul Medical Alexis Centrul Medical Alexis Buna ziua, Daca in contractul de munca pe perioada determinata de 60 de zile exista specificatia (la capitolul \"Alte clauze\" ) ca perioada de proba este ... (vezi toată discuția)
Cererea de pensionare depusa la casa de pensii poate fi urmata de preaviz de concediere din partea angajatorului? mambo1179 mambo1179 Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare, Am depus la casa teritoriala de pensii din raza teritoriala a domiciliului o cerere de pensionare pentru limita de ... (vezi toată discuția)