avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate. E obligatorie iesirea podului din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate. E obligatorie iesirea podului din indiviziune?

un condominium cu 4 proprietari. doi la parter si 2 la etaj.

Impartirea podului (iesirea din indiviziune) e obligatorie? Ce se intampla in cazul in care acoperisul se deterioreaza in zona unui vecin care refuza sau nu are posibilitatea sa-l repare? ca asta afecteaza la urma urmei toata cladirea si mi se pare normal ca eventualele cheltuieli pentru reparatii sa fie suportate de toti coproprietarii.

Acoperisul poate ramane comun daca podul e impartit?

Este obligatorie iesirea in indiviziune a podului? Exista o obligatie legala pentru a o accepta sau am dreptul legal de a ma opune?

care ar putea fi avantajele si dezavantajele iesirii din indiviziune?

Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: patou , utilizator 17:17, 17 Septembrie 2018
chiar nimeni n-are nicio idee?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune ilcappo ilcappo BUNA ZIUA ,AM O MICA NELAMURIRE CU PRIVIRE LA IESIREA DIN INDIVIZIUNE AL UNEI CASE CU PARTER SI ETAJ,CARE AU ACEEASI INTRARE NR.DE CAMERE,SI UTILITATI ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Cum se imparte, la iesirea din indiviziune terenul amplasat sub o cladire (parter + etaj) in care locuiesc 2 proprietari in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis, fara asociatie si fara acces la spatiul mansardei Mihai RMS Mihai RMS Buna ziua, am tot citit despre reparatia acoperisului ca fiind parte comunca, dar mai am cateva nelamuriri si as dori daca se poate sa le clarific. Nu este ... (vezi toată discuția)