avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre concubinaj.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre concubinaj.

Dacă am stat cu o persoană în concubinaj, timp de 18 ani și n-am gospodărit împreună, la mine în locuință ( prin a înlocui mobila si alte lucruri în casă) iară concubina în acești ani și-a închiriat apartamentul ei, plus că a mai cumpărat o garsoneră pecare a închireato, iară banii de pe chirie se folosea numai ea .
Dvs enunțați o situație de fapt dar practic

nu adresati o întrebare. pt a putea să primiti un răspuns.
Pt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc în casa fostului concubin împreună cu copilul nostru. ne poate da afară din casă? ADIOANA ADIOANA Am trait cu un barbat in concubinaj 18 ani si avem impreuna un copil. El acum vrea sa ne despartim. Noi locuim in casa lui iar el se va muta la o alta casa ... (vezi toată discuția)
Concubinaj adeladorin adeladorin buna ziua! as dori sa va intreb ce se poate face in situatia in care fosta concubina (dupa o relatie de 3 ani) ameninta pe fostul partener ca daca nu-I da ... (vezi toată discuția)
Fosta concubină a promis că-mi va permite să-mi iau bunurile personale achiziționate în timpul relației, dar acum refuză acest lucru. se poate considera că a abuzat de încrederea mea? oneway oneway Buna ziua, De curand am incheiat o relatie de concubinaj, mai lunga de cinci ani, in perioada concubinajului, am achizitionat un imobil impreuna cu ... (vezi toată discuția)