avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... E posibilă o executare imobiliară în România ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

E posibilă o executare imobiliară în România pentru neplata taxelor în UK?

Pentru neplata taxelor in UK a parintilor cca 20000 lire(mentionez ca au avut o firma Self Employed )pot sa vina in tara sa-mi ia apartamentul donat de parintii mei?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 21:56, 18 Septembrie 2018
Va multumesc,mai am 2 intrebari,daca vand apartamentul surorii mele,ei il mai pot lua?Nu pot sa-i las pe parinti pe drumuri.Se poate prescrie cazul dupa 5 ani?
Daca sora dvs poarta acelas nume de familie nu veti obtine decat prelungirea listei de inculpati in calitate de complici.
Prescrierea nu este aceeas ca in Ro, lucrurile sunt mult mai complicate, datoriile in RUMB nu se sterg pur si simplu, ele raman inscrise in evidentele HMRC si bazele de date bancare.
Exista pt parintii dvs posibilitatea de a se declara in bancruta (faliment) personala.
In functie de ce se va decide in noiembrie ei vor putea beneficia de acest drept, drept care, dupa 1 an, in anumite conditii, poate conduce la renuntarea de urmarire de catre HMRC.
Vor trebui sa-si ia un avocat in RUMB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl raca raca Sunt administratorul unui SRL cu asociat unic (cetatean strain). Din lipsa de contracte actionarul s-a hotarat sa opreasca activitatea. Eu trebuie acum sa vand ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun pentru firmele suspendate? anelisagreeb anelisagreeb Buna ziua, Doresc sa suspend activitatea firmei pe maximum admis de lege. Vroiam sa stiu daca exista posibilitatea sa nu mai depun nicio declaratie si niciun ... (vezi toată discuția)