Buna ziua ,am urmatoarea problema -
Am dezbatut ( in 2009 ) succesiunea si partajul dupa moartea tatalui ,intre mine si sotia tatalui ,fara alti mostenitori .Masa succesorala -o casa cumparata de tata impreuna cu sotia si 3ha de pamant mostenire a tatalui .La partaj eu am cedat partea mea de casa sotiei tatalui meu iar aceasta mi-a cedat partea ei de mostenire din pamant pentru care mi-a facut un testament notarial .La aceiasi data sotia tatalui si-a lasat prin testament notarial,(unui frate ) toate bunurile mostenite dar in acest testament a trecut si partea de pamant ce mi-o cedase la partaj si pt care imi facuse deja testament .Dupa moartea acesteia am fost contactata de notar si mi s-a cerut sa fac o declaratie notariala pt acceptarea legatului inscris testament-- .INTREBARE -daca noi am facut deja partajul de ce trebuie facuta aceasta declaratie ,mai ales ca notarul mi-a comunicat ca celalat mostenitor nu-si poate revendica mostenirea fara mine .Va multumesc frumos !
Mostenire
gimmarian
buna seara.v-as ruga sa imi spineti si mie cum sa procedez in legatura cu o mostenire.parintii mei s-au despartit in urma cu 32 ani.impreuna au facut o casa cu ... (vezi toată discuția)