avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre concubinaj.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre concubinaj.

daca o persoana a trit cu cineva timp de 19 ani, in concubinaj si a parasi do miciliu ( nu are mutatie la acel domiciuliu) ce drepturi are la bunurile si locuinta unde a stat in concubinaj.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:55, 15 Septembrie 2018
Imobilul a fost cumpărat împreună? Figurează amândoi pe actul de proprietate? Concubina a adus îmbunătățiri asupra imobilului, din surse proprii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul in uniune consensuala myhaita1 myhaita1 Am fost casatorit 15 ani din 1979-1994, iar din 1994-2009 adica inca 15 ani am stat in concubinaj cu fosta nevasta, deci stam efectiv de 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Concubinajul si nu casatorie lotte_dinu lotte_dinu buna ziua, am trait in concubinaj cu o persoana care a decedat si nu am avut copii si nici el nu a avut copii dintr-o alta casatorie. A ramas o locuinta in ... (vezi toată discuția)
Concubinaj mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com buna ziua, as dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am locuit in concubinaj 16 ani cu o persoana intr-un imobil care a fost cumparat in aceasta perioada, ... (vezi toată discuția)