avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta anexa 7 somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta anexa 7 somaj

Buna ziua,
Am fost angajata din sept 2016 pina pe 2 aug cind mi-am dat demisia conf art 55 litb.Din 3 aug pina pe 20 aug am fost angajata pe perioada determinata la alta firma de unde am primit actele necesare pt aplicare somaj.Prima firma mi-a trimis abia ieri adeverinat pt vechime, dar refuza sa imi eleibereze adeverinta pt somaj.Ce pot sa fac?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 15 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti sesizare la AJOFM privind refuzul angajatorului adeverintei tip pentru somaj.

Nici ITM -ul si nici Casa de pensii de care apartine fostul angajator nu va pot ajuta in privinta eliberarii unui astfel de document.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta somaj amrita950 amrita950 Buna ziua, Am lucrat la o societate , iar in urma restrangerii de activitate am fost concediata. Aveam doar 11 luni lucrate la soc respectiva, dar inainte de ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta Karina58 Karina58 Bună ziua! Pe data de 30 dec 2019 am nascut,am beneficiat de zilele de postnatal si Urmează sa intru în concediu creștere copil. Am nevoie pt dosarul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc Alepop86 Alepop86 Buna seara, am terminat perioada de concediu de crestere a copilului si am facut cerere de reintegrare in campul muncii catre firma unde am fost angajata, ... (vezi toată discuția)