avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces parental
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces parental

Buna seara!
Sunt căsătorită de 15 ani dar deși ne-am despărțit în urmă cu 13 ani ,inca nu am divorțat.
De 10 ani am o altă relatie din care a rezultat un copil.
Pentru procesul parental ,soțul căruia îi port numele clar nu este tatăl copilului ,trebuie să merg in orasul unde a avut loc cununia?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:01, 16 Septembrie 2018
Orașul unde a avut loc cununia nu are nicio legătură cu obiectul pricinii.
Tăgada de paternitate este de competența instanței în raza căreia domiciliază pârâtul.
Și presupun că ați vrea să și divorțați. (alte norme de competentă de avut în vedere).
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2018
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna dimineata . rog colegii cu un sfat daca se poate :love1: doamna casatorita , traieste in concubinaj cu alt domn. din relatia acestora de concubinaj, ... (vezi toată discuția)
Unde se deschide procesul eueu eueu buna ziua, am si eu o problena.am facut tagada paternitatii si acum asi vrea sal dau in judecata pe tatal natural dar nu stiu unde se deschide procesul eu ... (vezi toată discuția)
tagada paternitate haydeedantes haydeedantes buna ziua! despartita in fapt din 2001, fiica mea a nascut un copil provenit dintr-o alta relatie. copilul, desi are alt tata nu a putut fi inregistrat cu ... (vezi toată discuția)