avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema la o portare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema la o portare

Buna seara.Am o problema cu cei de la Digi.Mam portat de la ei cu numarul de telefon la cei de la Telekom.La cei de la Digi mai aveam 1 luna perioada contractuala.Am primit un sms de la ei ca datorita portari am de achitat taxa de reziliere contract acticipat in valoare de 300 lei.Am mers la ei si am cerut explicati si mi sa spus ca la ei este diferit de celelalte compani si ca trebuie sa achit acea taxa
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:08, 17 Septembrie 2018
Ce scrie în contractul dvs despre rezilierea anticipata, acel lucru e aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație digi la anpc Cristi1007 Cristi1007 Buna ziua, Recent am portat numărul de telefon din DIGI în alta rețea. Deși acesta se afla sub perioada contractuală, doi agenți din puncte separate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reteaua rds digi mobil ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila horia2005 horia2005 Buna ziua. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Ieri am fost la caseria RDS-RCS pentru a rezilia un contract de telefonie mobila. Dupa discutiile purtate cu ... (vezi toată discuția)