avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara major

Buna ziua, am 24 de ani si sunt studenta. De curand m-am angajat pe o perioada determinata cu un salariu minim pe economie. Primesc lunar o pensie alimentara de la tatal meu in cuantum de 560 de RON. Intrebarea mea este: mai sunt in drept de a primi pensie alimentara, am dreptul la o recalculare? Mentionez ca aceasta suma o primesc din 2012 incoace, tatal meu intre timp a iesit la pensie si lucreaza (fost angajat MAI cu drept de munca dupa pensionare). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 18:20, 17 Septembrie 2018
Nici la pensie nu mai ai dreptul avand in vedere ca te ai angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recalculare pensie alimentara Geanina_C Geanina_C Buna ziua, In urma pronuntarii divortului, minora in varsta de 7 luni mi-a fost incredintata mie. Tatal ei, la momentul respectiv (in anul 2009), nu avea ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara dupa un salariu european ContSters254275 ContSters254275 Buna ziua. Am varsta de 19 ani, iar parintii mei sunt despartiti de 9 ani timp in care eu si sora mea am stat cu mama noastra, aceasta fiind tutorele ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara adriana2204 adriana2204 Buna ziua! Am si eu o intrebare, matusa mea este divortata si are doua fetite, pensia lor alimentara este de 25 Ron/copil stabilita acum 7 ani, ea ar vrea ... (vezi toată discuția)