Am observat, după plecarea chiriașului, că îmi lipsesc lucruri pe care el a recunoscut, nonșalant, că le-a aruncat. Poate fi acest lucru considerat furt?
I-am lăsat chiriașului mai multe bunuri, unele noi, și destul de scumpe, în afara celor din procesul verbal de predare-primire, ca să fie cât mai mulțumit. Menționez că e primul meu chiriaș, că și eu am stat cu chirie, părea un băiat de treabă. Mi-a plătit la timp, nici eu nu am stat pe capul lui, într-un an am fost o singură dată acolo, m-a chemat să văd urmările după o inundație accidentală. A plecat cu o lună mai devreme și am început să constat că îmi lipsesc lucruri. A recunoscut nonșalant că le-a aruncat. Despre unul a zis că l-a stricat. Pe celelalte, care erau noi, nu le-a folosit, dar zice că le-a aruncat. Menționez că pt fiecare lucru pe care i l-am lăsat l-am întrebat dacă il las, și mi-a răspuns: pe ăsta da, pe ăsta nu, ăsta îmi place, ăsta luați-l.
Este furt ce a făcut? Mi-a aruncat nonșalant un "opriți-mi din garanție cât a costat", numai că per total depăsește garanția și unele nu le mai găsesc deloc, iar produsele similare sunt mult mai scumpe. Și nu sunt împăcată cu faptul că le-a aruncat fără să mă întrebe.
Faceti plingere penala , descrieti faptele si atasati dovezile pe care le aveti.Cine stie ( depinde si de calitatea politistului care face cercetarea penala ! ) poate faptuitorul , se sperie si ca sa scape de complicatii va incerca sa cada la intelegere cu dvs.Din experienta insa, va spun ca nu exista decit putini alti functionari mai corupti decit " politistii " de la cercetari penale sau rutiera.Asta ca sa nu va faceti mari sperante.Lucrind mereu cu infractorii devine aproape o obisnuita sa-i protejeze pe acestia, sa-i invete tertipuri pentru a scapa contra beneficii personale.Cel mai corupt minister, niciodata reformat, este MAI.
Furt sau altceva ?
so2ro
Buna ziua,
Intr-o succesiune suntem 3 parti. Fiul uneia din parti intra intr-unul din imobilele care urmeaza sa faca obiectul succesiunii si isi insuseste ... (vezi toată discuția)