avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiunea avertismentului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiunea avertismentului

Daca o persoana a fost sanctionata disciplinar , in urma cercetarii prealabile , cu avertisment scris , aceasta sanctiune este trecuta(se trece) in cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:43, 10 Noiembrie 2009
Sanctiunile nu se trec in carnetul de munca.
sanctiunile sunt tinute la dosarul de personal.
Toata documentatia privind cercetarile disciplinare si sanctiunile acordate se pastreaza in dosarul de persoanl al salariatului insa nu se trec in carnetele de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment scris nicolina01 nicolina01 buna ziua,am nevoie de o informatie -lucrez la o institutie publica si am avut un caz de indisciplina in munca ,in urma analizei comisiei de disciplina s-a ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare disciplinara cu avertisment scris Nicoleta Maria Nicoleta Maria Sunt angajata unei companii nationale si mi s-a facut raport de sanctionare cu avertisment scris. As dori sa intreb daca in urma cercetarii disciplinare la ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni angajat anusca14 anusca14 Ce sanctiuni poate primi un angajat care nu respecta prevederile CIM privind preavizul, nu-si da demisia desi la angajare a semnat multe acte in acest sens, si ... (vezi toată discuția)