avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua! Am și eu o mică nelămurire cu privire la depunerea acestui dosar! Eu am născut p data de 3 aug 2018 și p data de 23 sept as împliniți cele 42 de zile...doar ca mie mi-a comunicat contabila ca după împlinirea acestor 42 de zile mai am un termen de 60 de zile in care pot depune dosarul! Vreau sa știu dacă e adevărat...pt ca nu-mi permit sa pierd acest dosar!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 18 Septembrie 2018
Aveti un termen de 60 de zile lucrătoare de la data incetarii concediului de maternitate.
(baza legala : art.15 alin.1 lit.a OUG 111/2010)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)
Completarea adeverintei de indemnizatie crestere copil monica_14 monica_14 Am nascut pe data 14.12.2016. Va rog am nevoie de ajutor la urmatorul alineat : cele 42 de zile din concediul de lauzie se implinesc in data de....... Pana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alexandrinapui alexandrinapui am nascut pe 19 aprilie la ce data trebuie depus dosarul pentru indemnizatie? (vezi toată discuția)