Sunt in pragul unui divorț, problema ar fi apartamentul unde locuim,eu cu soția ne cunoaștem de 14 ani și suntem căsătoriți de 7 ani. Cand ne-am cunoscut am cumpărat o garsoniera cu credit ipotecar, menționez doar pe numele ei dar a fost plătită împreună (menționez că nu am nici o dovadă că am platit și eu,dar bani erau în casa ). Înainte de a ne căsători,cu 2 luni, am vândut garsoniera și am cumpărat un apartament,tot pe numele (doar al) soției , apartamentul a fost cumpărat cu cash,o parte împrumutați de la neamuri și prietenii,pe care le-am achitat după căsătorie,la care nu avem dovada. Acum daca vreau să divorțez cat procent din apartament voi putea primi la partaj.
O sa primiti in functie de probele administrate martori,acte ,extrasr bancare,dovada veniturilor realizate de dvs etc.Daca puteti sa dovediti cele povestite aveti ceva sanse.
Partaj
mariacoman
buna ziua. doresc si eu lamuriri in legatura cu partajul care vreau sa-l fac in urma divortului. am dobandit o garsoniera in 1998 prin aport propriu si credit ... (vezi toată discuția)